Korjauksen tilaaminen ja puhelimen / kameran postittaminen

  1. Ota aluksi minuun yhteyttä sähköpostilla. Yhteystiedot sivun oikeassa laidassa. Voit luonnollisesti lähettää puhelimen/kameran ilman yhteydenottoa, mutta laita mukaan yhteystietosi ja kuvaus puhelimen/kameran ongelmasta.
  2. Täyttä korjaus- / huoltosaatte. Mikäli kyse on kamerasta, niin on hyvä myös tarkistaa onko kamerasi korjauksenpiiriin kuuluva kameramalli. Tarkista täältä.

    HUOM! Sähköposteihin lähettämiin kysymyksiin pyrin vastaamaan saman vuorokauden aikana.

POSTITTAMINEN

  1. PUHELIMEN / KAMERAN TOIMITUKSET KORJATTAVAKSI AINOASTAN POSTITSE!

  2. Puhelin / Kamera kannattaa pakata huolella. Mukaan ei siis tarvitse laittaa mitään ylimääräisia, ei puhelimen sim-korttia tai kameran akkua. Laita puhelin/kamera pehmustettuna esim. pakasterasiaan tai vastaavaan (puhelimen oma myyntipakkaus, pahvikotelo, saippuarasia) ja se esim. kirjekuoressa tai postipakettina minulle. Mikäli paketti/rasia on hyväkuntoinen, niin lähetän sinulle takaisin. Laita mukaan myös yhteystietosi (pakolliset; nimi, osoite, puhelin ja mahdollinen e-mail).
HUOM!

DigiProb maksaa postittamisen. Ilmoita postivirkailijalle, että lähetät paketin asiakaspalautuksena alla olevaan osoitteeseen. Anna virkailijalle seuraava logistiikkatunnus: 619742

POSTITUSOSOITE:

DigiProb
Maaherrankatu 3, B54
70100 KUOPIO

Korjausarviosta / kustannusarviosta saat tiedon puhelimitse / tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Tutustu maksu- ja tilausehtoihin.

Mikäli haluat esim. kysyä puhelimesi / kamerasi ongelmasta tai sen korjaamisesta, niin sen voit tehdä täältä.