Black and White Photos

Yhteystiedot:

veli-matti@digiprob.com
P. 050-3260973

HUOM!
PUHELUT KLO 16.00 JÄLKEEN.
Viikonloppuisin klo 9.00-20.00.
____________________

KAMERAN POSTITUSOSOITE:

DigiProb
Maaherrankatu 3, B54
70100 Kuopio
____________________

DigiProb
Y-tunnus 1881202-3

DigiProb - Suomen järkevin huolto kamerallesi - lue miksi?

DigiProb on pelkästään Canon Powershot G, S, SX ja Ixus mallisarjan digikameroihin erikoistunut, yksityinen ja itsenäinen yritys. Digikameroiden korjaus on kuulunut palvelun piiriin vuodesta 2001 lähtien ja "DigiProb" nimellä vuodesta 2007 alkaen. 

DigiProb ei tee k
orjauksia, jotka sisältyisivät takuun piiriin. Mikäli kamerassasi on takuuaika voimassa ja esiintyvä vika kuuluu takuun piiriin, niin asiassa kannattaa ottaa yhteyttä takuuhuoltoon.
Huom!
"Itseaiheutettuja vikoja" takuuhuoltamot eivät korjaa takuuseen, kuten esim. pudotuksen tai muuten "varomattoman käsittelyn" kautta syntyneet ongelmat. Kamera ei ole kuitenkaan vielä menetetty, vaan ogelmat on korjattavissa.


Keskittyminen määrättyihin tuotteisiin takaa laadukkaan palvelun.

Korjauspalveluni kattaa tällä hetkellä Canon Powershot G, S, Sx ja Ixus -sarjan kameramallit. Ixus kameroita olen korjannut vuodesta 2001, jolloin ixus V -sarja alkoi yleistyä käyttäjien keskuudessa. Vähitellen työmäärä lisääntyi suosittujen 400 ja ixus 430 kameramallien tullessa markkinoille. Vuonna 2006 linjattiin, että korjauspalveluun kuuluvat kamerat lähtevät ixus 30:stä ylöspäin. Tämän vuoksi laitoin poistoon aikaisempien kameramallien kaikki varaosat; metallikeräykseen meni mm. kaksi isoa pahvilaatikollista vanhojen kameramallien metallikuoria. Vuonna 2007 rekisteröitiin yritys "DigiProb". Ixus -mallisto laajeni markkinoilla vuosien mittaan voimakkaasti, jonka myötä korjauspalveluun sisältyvien mallien määrä laajeni. Tällä hetkellä (7/2012) korjaukseni piiriin sisältyy runsaat 30 eri ixus -mallia. 
Powershot G -sarjan korjaukset alkoivat vuonna 2010 ja viimeisin korjauksen piiriin otettu malli on Powershot G12 elokuussa 2012. Lisäksi laadukkaat Powershot Sx ja S - mallisto otettiin korjauksen piiriin, aluksi sx200 IS:n ja S90:n osalta kesällä 2012.  


DigiProb -yrityksen korjauspalvelussa sinun on mahdollista korjauttaa kamerasi  järkevin kustannuksin.

Tämä pätee etenkin niissä kameroissa, joissa takuuaika on umpeutunut, takuu ei korvaa tullutta ongelmaa tai kameralla alkaa jo olla ikää. Tällöin yleensä digikameroiden vikojen korjaaminen mietityttää, koska korjauskustannukset tulisivat suuremmiksi kuin mitä itse kameran arvo olisi. DigiProb -palvelu kattaa ainoastaan kameroiden korjaukset, ei varaosamyyntiä.

Korjauspalveluni kustannukset pysyvät kuluttajan kannalta järkevällä tasolla, koska yritystäni ei ole rasittamassa esim. toimitila-, työvoima- tai hallintokulut. DigiProb ei ole myöskään sidoksissa mahdollisten "päämiesten" asettamiin velvoitteisiin. Tämän vuoksi, järkevien kustannusten lisäksi, toiminta on joustavaa ja asiakkaan kannalta inhimillistä, etenkin kokonaispalvelun osalta.


Korjaus- ja huoltopalveluissani on se erikoisuus, että korjaukset kohdistuvat myös esim.
itse kameran kiinteään objektiiviin.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vaihdan esim. myös vaurioituneen yksittäisen objektiivin osan. Kameraan ei siis tarvitse korjauksen yhteydessä kustantaa koko objektiivia - kuten yleensä esim. takuuhuoltamoissa. Tämä on ainutlaatuinen palvelu, jota ei muualla ole saatavissa; ei Suomessa eikä ulkomailla.


Tavoitteenani on antaa sinulle tietoa selkeästi, nopeasti sekä kattavasti.

Pyrin siihen, että saat korjauspalvelua, joka on yksilöllistä, täsmällistä ja räätälöityä sinun kamerasi tarpeisiin. Tulet saamaan tietoa mm. siitä, mikä on kamerasi ongelma, paljonko ovat mahdolliset korjauskustannukset ja milloin saat kamerasi takaisin. Olen tavoitettavaissa esim. sähköpostitse lähes ympäri vuorokauden, myös viikonloppuisin.

Ota rohkeasti yhteyttä halutessasi lisätietoja - vastaan mielelläni! Voit käyttää esim. tätä lomaketta.

Veli-Matti Kauppinen