Black and White Photos

Yhteystiedot:

veli-matti@digiprob.com
P. 050-3260973

HUOM!
PUHELUT KLO 16.00 JÄLKEEN.
Viikonloppuisin klo 9.00-20.00.
____________________

KAMERAN POSTITUSOSOITE:

DigiProb
Maaherrankatu 3, B54
70100 Kuopio
____________________

DigiProb
Y-tunnus 1881202-3

Maksu- ja tilausehdot

Korjatun kameran mukana sinulle lähetetään lasku, jonka voit maksaa pankkiin tilisiirtona tai verkkopankkiasi käyttäen. Verkkopankin kautta maksaessa pyydän käyttämän laskussa annettua laskunumeroa (merkataan laskun viesti -laatikkoon) sekä annettua tilinumeroa.

Laskun sisältö:

  •     Korjaustyön  /  varaosan hinnan
  •     Postituskulut 4,35 euroa (+ ALV)
  •     Hintaan sisältyvän ALV:n määrän

Ei muita kuluja. Palveluhinnasto löytyy tästä.Maksuaika (ei koske postiennakolla lunastettua kameraa):

Maksuaika on 14 päivää laskun päiväyksestä. Muistutukset on tehtävä neljäntoista (14) päivän kuluessa laskun vastaanottamisesta tai siitä päivämäärästä, jolloin olet lunastanut kameran postiennakolla.
Mikäli laskun suoritus myöhästyy annetusta päivämäärästä, niin maksumuistutus lähetetään asiakkaalle 3vrk:n jälkeen eräpäivän täyttymisestä. Maksumuistutus on 5 euroa. Korkolain (340/2002) mukainen viivästyskorko on 7,5 % ajalle 1.7.-31.12.2013. Yritys pitää oikeuden hinnanmuutoksiin.


Postiennakko:

Korjatun kameran lähetän asiakkaalle postiennakolla, mikäli korjauskustannukset (lopullinen kustannus yhteensä) ovat 45 euroa tai vähemmän. Kameran voit tällöin lunastaa postista maksamalla korjauskustannuksia vastaavan ennakkosumman.


Vastuu kuljetuksen aikana tapahtuneesta vauriosta:

DigiProb ei vastaa Suomen postin kautta yritykseen lähetetyn tuotteen rikkoutumisesta, mikäli rikkoutuminen on aiheutunut postin kuljetuksen aikana, kolmannen osapuolen aiheuttamana. DigiProb ei myöskään vastaa Suomen Postin kuljetuksen aikana hävinneestä tuotteesta.
Korjauksen jälkeen kamera lähetetään asiakkaalle postin välityksellä yleensä maksikirjeenä. Erityistapauksissa lähetys voidaan toteuttaa myös postipakettina postiennakolla (kts. postiennakko yllä).


Korjausaika:

Kameran korjauksessa oloaika vaihtelee 2-7 vrk sen mukaan, tarvitseeko kameraan tilata uusia osia. Tällöin korjauksessa oloaikaan vaikuttaa se, kuinka pian tilauksesta tavarantoimittaja postittaa varaosan yritykselle. DigiProb ei vastaa mahdollisista kolmannen osapuolen aiheuttamista viivytyksistä. Mahdollisista ylimääräisistä viivytyksistä ilmoitetaan asiakkaalle puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä. Tietoa korjauksesta tästä.


Kuluttajasuojan mukainen peruutusoikeus:

Asiakkaalla on kuluttajasuojan mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus. Asiakas on velvollinen tarkistamaan kamera sen toimivuutensa osalta, jonka vuoksi se oli yrityksessä korjattavana. Mikäli kamerassa esiintyy edelleen sama ongelma kuin ennen korjausta, niin asiasta on otettava yhteyttä yritykseen 14 vrk:n aikana.

Veli-Matti Kauppinen/DigiProb